Tiedonhaku ja lähdekritiikki


Sopiiko pienelle lapselle paremmin päivähoito vai kotihoito?


Huono äti

http://www.huonoaiti.fi/hoitajan-terveiset-paivakodin-pienten-puolelta/

Hoitajien mukaan alle 1,5- vuotiaat ovat liian pieniä päivähoitoon, koska heitä joutuu vielä auttamaan jokaisessa tilanteessa ja hoitajia on liian vähän.  minun mielestä tästä kirjoituksesta voisi kysyä oppilaiden mielipidettä. Kirjoitus on lastenohjaajan mielipide . Voin pitää tätä lähdettä luotettavana, koska lastenohjaaja on työskennelly 25 vuotta päiväkodissa.

Uusi suomi

 https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/121211-professorilla-neuvo-pienten-lasten-vanhemmille

Tutkimuksessa seurattiin  varhain menneitä lapsia ja havaittiin joitain vahvuuksia tietyillä sosiaalisen käyttäytymisen osa-alueilla enemmän kuin myöhemmin hoidon aloittaneilla. Ohjaajat toivoisivat pienen lapsen vanhemmille lyhyempiä työpäiviä. Uutista voi käyttää oppimateriaalina jossa selitetään lapsen kehityksestä ja lapsen ja vanhempien kiintymyksestä. Uutinen on faktaa professorin ja  tutkimusten perusteella. Tieto on ammatillisesti luotettavaa koska on saatu myös lastenohjaajien perusteluja ja tehtyä tutkimuksia.

Lily

http://www.lily.fi/blogit/kolmistaan/paivahoito-ei-ole-lapsen-paikka

Blogi kertoo kuinka päivähoito ei ole lapsen paikka, koska ei ole oikein jättää lasta 8-9 tunniksi muitten hoidettavaksi ja lapsi ei näe omia vanhempiaan paljoakaan. jos blogin tekjä voisi tehdä toisin hän ei veisi lastaan hoitoon vaan olis hänen kanssaan kotona. Blogi ei ole mielestäni hyvä opetusmateriaali, koska kaikilla on oma elämänsä ja mielipiteensä asiaan. tieto ei ole ammatillisesti luotettavaa, koska tämä on vanhemman oma näkökulma asiaan.


 

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuka minä olen

Sosiaalinen media

Nettiturvallisuus ja Tekijäoikeudet