Sosiaalinen media

Sosiaalinen media

Kuvahaun tulos haulle sosiaalinen mediaTällä hetkellä minun ikäiset käyttävät eniten Snapchattia, instagramia ja whatsappia. joissa voi jutella kavereitten kanssa ja jakaa omia kuvia itsestään, elämästään tai taiteesta.

Minä käytän sovelluksia että voin tavoittaa kavereita. katson myös paljon elokuvia/sarjoja/musiikki videoita viaplaysta ja youtubesta. Tietokoneella pelaan silloin kun on aikaa niin sims4. Käytän sosiaalistamediaa melkein koko ajan, vaikka haluaisin tehdä jotain muuta, mutta se on todella vaikeaa.

Sosiaalinen media on hyödyllinen paikka missä voi lukea nykypäivänä uutisetkin eikä tarvitsen lukea sanomalehtiä. Netissä myös voi saada apua erinlaisiin kysymyksiin. Huonoja puolia on se että jotkut nuorista joutuvat kiusankohteiksi ja huijatuiksi. Nykyään todella moni ihminen huijaa identiteetinsä ja esiintyvät toisten kuvilla.

Lastenohjaajan työssä sosiaalista mediaa voi hyödyntää päiväkodin sivuilla jossa tiedotetaan asioista vanhemmille tai blogilla johon voi kirjoittaa päiväkodin kuulumisia ryhmittäin.







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuka minä olen

Nettiturvallisuus ja Tekijäoikeudet